Udhëzimet rreth koronavirus (Covid19)

COVID-19 është një sëmundje e re që mund të prekë mushkëritë dhe rrugët e frymëmarrjes. Ajo shkaktohet nga një virus i quajtur koronavirus.

Të gjithë duhet të qëndrojnë në shtëpi për të mos lejuar përhapjen e koronavirusit. Kjo përfshin njerëz të të gjitha moshave – edhe nëse nuk keni simptoma ose gjendje të tjera shëndetësore.


Per me teper lexoni tek ky link: Albanian-Covid19-Guidance.pdf

Recent Posts

See All

Menaxhimi i stresit gjate COVID19

Menaxhimi i stresit gjatë COVID19 Është normale që gjatë krizës të përjetohen emocione e ndryshme. Për shembull, mund të ndiheni të pikëlluar, të mllefosur, nervozë ose ankciozë. Kur përje